Köksrenovering

Lång erfarenhet och djupgående expertis när du ska renovera köket.

Experter på köksrenovering i Sundsvall

Med en badrumsrenovering av en yrkesskicklig snickare blir köket modernt och fräsch i många år framöver. Dessutom ökar värdet på din bostad markant. Vi sköter hela köksrenoveringen åt dig. Innan arbetet startar går vi givetvis igenom vad som ska göras och vad som ska monteras. Allt efter dina önskemål.
Kanske är köket den plats som vi spenderar mest tid tillsammans med nära och kära. Därför är det ännu viktigare att en köksrenovering blir precis som du vill ha det. Alla är olika och är i behov av olika saker i köket. Det kan vara en bra idé att konsultera med en köksexpert inför din köksrenovering.

En köksrenovering kan variera i kostnad, beroende på vad man vill ha gjort. I många kök har man möjligheten att spara in ordentligt med pengar genom att bara byta särskilda komponenter i köket för att ge det ett lyft. Det kan till exempel handla om att måla om eller byta köksluckor.

kök som renoveras

Hur lång tid tar en köksrenovering?

Det är många utav våra kunder som undrar hur lång tid en köksrenovering tar. Denna frågan är svår att svara på då det beror helt och hållet på arbetets omfattning. Hur stort är ditt kök? Vilka typer av arbeten måste genomföras och hur avancerat kommer projektet bli i sin helhet?

Alla dessa variabler avgör hur omfattande din köksrenovering kommer bli. När det står klart kring vad som behöver göras etc. kan man ge en tidsuppskattning. Men även denna är preliminär

Totalrenovering av köket

Är du en utav dem som vill ha en helt ny start, alltså renovera HELA köket? Perfekt – vi hjälper dig!
När man renoverar hela köket får man börja på ny kula och kan skräddarsy det nya köket precis som man vill ha det – i minsta detalj. Dem nya köken är också otroligt moderna och har snygg design samt kommer vissa med väldigt bra funktionalitet som pop-up eluttag.

Vi åtar oss regelbundet kompletta köksrenoveringar och har god erfarenhet av köksrenoveringar i alla skalor. Under renoveringen kommer vi med tips och förslag på vad vi tror kan göra slutresultatet ännu bättre.

Renoveringsproffs

Kontakta oss för köksrenovering

Hör av dig till oss om du bor i närheten av Sundsvall och planerar en köksrenovering.