Köksrenovering Sundsvall

Köksrenovering

Lång erfarenhet och djupgående expertis inom köksrenovering i Sundsvall.

Vi är experter på...

Köksrenovering i Sundsvall

Med en köksrenovering av en yrkesskicklig snickare i Sundsvall blir köket modernt och fräsch i många år framöver. Dessutom ökar värdet på din bostad markant. Vi sköter hela din köksrenovering, från början till slut. Innan arbetet startar går vi givetvis igenom vad som ska göras och vad som ska monteras. Allt efter dina önskemål.


Kanske är köket den plats som vi spenderar mest tid tillsammans med nära och kära. Därför är det ännu viktigare att en köksrenovering blir precis som du vill ha det. Alla är olika och är i behov av olika saker i köket. Det kan vara en bra idé att konsultera med en köksexpert inför din köksrenovering.


En köksrenovering kan variera i kostnad, beroende på vad man vill ha gjort. I många kök har man möjligheten att spara in ordentligt med pengar genom att bara byta särskilda komponenter i köket för att ge det ett lyft. Det kan till exempel handla om att måla om eller byta köksluckor.

kök som renoveras

Vi renoverar ditt kök i Sundsvall

När man renoverar hela köket får man börja på ny kula och kan skräddarsy det nya köket precis som man vill ha det – i minsta detalj. Dem nya köken är också otroligt moderna och har snygg design samt kommer vissa med väldigt bra funktionalitet som pop-up eluttag.

Vi åtar oss regelbundet kompletta köksrenoveringar och har god erfarenhet av köksrenoveringar i alla skalor. Under renoveringen kommer vi med tips och förslag på vad vi tror kan göra slutresultatet ännu bättre.

Hur lång tid tar en köksrenovering?

Det är många utav våra kunder som undrar hur lång tid en köksrenovering tar. Denna frågan är svår att svara på då det beror helt och hållet på arbetets omfattning. Hur stort är ditt kök? Vilka typer av arbeten måste genomföras och hur avancerat kommer projektet bli i sin helhet?

Alla dessa variabler avgör hur omfattande din köksrenovering kommer bli. När det står klart kring vad som behöver göras etc. kan man ge en tidsuppskattning. Men även denna är preliminär

ROT-avdrag när du anlitar oss för köksrenovering i Sundsvall

Som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för en köksrenovering i Sundsvall. ROT är en skattereduktion där du kan dra av 30% av kostnaden, upp till 50 000 kr.

Med hjälp av ROT är en kökrenovering möjlig för alla. Avdraget möjliggör en trygg och säker renovering till ett avsevärt lägre pris – och kom ihåg, en köksrenovering höjer värdet på din bostad!

Renoveringsproffs i Sundsvall

Kontakta oss för köksrenovering

Hör av dig till oss om du bor i närheten av Sundsvall och planerar en köksrenovering.