Badrumsrenovering Sundsvall

Badrumsrenovering

Förverkliga ditt drömbadrum med hjälp av Byggmästarna.

Vi hjälper dig med din...

Badrumsrenovering i Sundsvall

Går du i tankarna för en badrumsrenovering i Sundsvall? Renoveringar är en tydlig specialitet hos oss på Byggmästarna i Sundsvall AB. Välkommen till oss.

Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar och våra snickare har utfört många badrumsrenoveringar åt våra kunder inom både privat- och företagssektorn. Med oss som din renoveringsexpert är du garanterad hög kvalitet och service – du kan känna dig säker på att du har valt rätt byggfirma

Våra medarbetare är auktoriserade, kompetenta och är certifierade att utföra våtrumsarbeten så som badrumsrenoveringar.

Kunniga hantverkare för badrumsrenovering?

Det är oerhört viktigt att man väljer ett yrkesproffs som ska utföra jobbet när man ska renovera badrummet. Det finns många moment som måste göras efter de branschregler som finns. Väljer du en bra byggfirma till din badrumsrenovering så säkerställer du att inga problem uppstår i framtiden som kan kosta dig dyrt.

En felaktig badrumsrenovering kan ha ödesdigra konsekvenser, både ekonomiskt och i levnadsförhållanden. När du anlitar oss garanterar vi en renovering som utförs av proffsiga och serviceinriktade snickare. Endast det bästa är bra nog för våra kunder.
badrum som är renoverat

ROT-avdrag när du anlitar oss för badrumsrenovering i Sundsvall

Som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när du ska renovera badrummet. ROT är en skattereduktion där du kan dra av 30% av kostnaden, upp till 50 000 kr.

Med hjälp av ROT är en badrumsrenovering möjlig för alla. Avdraget möjliggör en trygg och säker badrumsrenovering till ett avsevärt lägre pris – och kom ihåg, en renovering höjer värdet på din bostad!

Renoveringsproffs i Sundsvall

Kontakta oss för badrumsrenovering

Hör av dig till oss om du bor i närheten av Sundsvall och planerar en badrumsrenovering.