Renovering

Förverkliga ditt drömbadrum med hjälp av Byggmästarna.

Anlita oss för din

Renovering i Sundsvall

Går du i tankarna för en Renovering i Sundsvall? Renoveringar är en tydlig specialitet hos oss på Byggmästarna i Sundsvall AB. Välkommen till oss.

Renoveringar är vår specialitet. Vi förstår att varje renoveringsprojekt är unikt och vi anpassar våra tjänster för att möta dina specifika behov och önskemål. Vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet är vad som driver oss att leverera förstklassiga resultat varje gång.

Vi är experter på att förvandla dina visioner till verklighet. Oavsett om det handlar om en mindre uppdatering eller en omfattande ombyggnation, så har vårt team av erfarna hantverkare kunskapen och verktygen för att utföra jobbet effektivt och med högsta standard. Välkommen att kontakta oss på Byggmästarna i Sundsvall AB – din guide till en framgångsrik renovering.

kök som renoveras

Köksrenovering

Kanske är köket den plats som vi spenderar mest tid tillsammans med nära och kära. Därför är det ännu viktigare att en köksrenovering blir precis som du vill ha det. Alla är olika och är i behov av olika saker i köket. Det kan vara en bra idé att konsultera med en köksexpert inför din köksrenovering.

En köksrenovering kan variera i kostnad, beroende på vad man vill ha gjort. I många kök har man möjligheten att spara in ordentligt med pengar genom att bara byta särskilda komponenter i köket för att ge det ett lyft. Det kan till exempel handla om att måla om eller byta köksluckor.

Badrumsrenovering

Vi har många års erfarenhet av badrumsrenoveringar och våra snickare har utfört många badrumsrenoveringar åt våra kunder inom både privat- och företagssektorn. Med oss som din renoveringsexpert är du garanterad hög kvalitet och service – du kan känna dig säker på att du har valt rätt byggfirma

Våra snickare är auktoriserade, kompetenta och är certifierade att utföra våtrumsarbeten så som bland annat badrumsrenoveringar. Du kan med andra ord alltid lita på att du får en väl genomförd renovering, när du anlitar oss för diverse renoveringar i Sundsvall.

ROT-avdrag när du anlitar oss för badrumsrenovering i Sundsvall

Som privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss för att utföra en renovering i din egna bostad.. ROT är en skattereduktion där du kan dra av 30% av kostnaden.

Med hjälp av ROT är det möjligt med en renovering för alla som behöver det. Avdraget möjliggör en trygg och säker renovering till ett avsevärt lägre pris – och kom ihåg, en renovering höjer värdet på din bostad!

Renovering i Sundsvall

Kontakta oss för renovering idag

Hör av dig till oss om du bor i närheten av Sundsvall och planerar en renovering.