logo

Snickare i Sundsvall

Våra tjänster

Vad vi gör

Byggmästarnas snickare har djuplodad kompetens inom bygg och konstruktion.

Renovera

Byggmästarna i Sundsvall är experter på alla typer av renoveringar.

Ombyggnad

Vi utför regelbundet komplexa såväl som simpla ombyggnationer åt våra kunder.

Nybyggnation

Med oss som din byggfirma kan du få hjälp med nybyggnationer så som husbygge.

Snickare Sundsvall

Ett självklart val när du ska bygga

Skickliga snickare med ambition

Är du i behov av en snickare som kan hjälpa dig med ditt projekt inom om- & tillbyggnad, renovering eller nybyggnation? Byggmästarna har sedan starten kontinuerligt etablerat ett stort nätverk av nöjda kunder i Sundsvall med omnejd. Vi kan hjälpa dig med det mesta inom bygg så som: tillbyggad, ombyggnad, renovering, tapetsering, plattsättning och mycket mer. Vi är självklart behöriga att utföra alla de tjänster som vi erbjuder.

Alla våra snickare i Sundsvall är självklart utbildade och innehar yrkesbevis för att utföra samtliga av våra tjänster. Verksamheten har också F-skattesedel och snickarna är ansvarsförsäkrade. Våra tjänster är också giltiga för ROT-avdrag.

Vänd dig till oss om du söker en seriös snickare i Sundsvall som kan hjälpa dig med renovering, husbygge, till- och ombyggnader, golv- och takläggning, altanbygge, köks- och badrumsrenovering.
Hos oss arbetar ett erfaret team av snickare som alltid bistår med rådgivning och tips för att uppnå ett resultat som du är nöjd med. Vi kan utföra kompletta renoveringar i hela din bostad eller så kan vi renovera ett enstaka rum – vi gör allt inom bygg!

Snickare när du ska renovera

Vi är specialister på köks- och badrumsrenoveringar. Går du i tankar om att renovera? Vad roligt! En renovering i köket eller barummet är en stor uppgradering för många hushåll och visst är det roligt med ett nytt, fräscht och lyxigt kök eller badrum? Vi finns alltid till hands för rådgivning och tips och kan hjälpa dig med planeringen.

Har du några frågor?

Tveka inte, hör av dig direkt!

Hör gärna av dig till våra snickare om du har några frågor eller funderingar kring oss eller våra tjänster.

Renovering, byggnationer och mycket mer

Snickare för alla typer av byggnadsuppdrag

Behöver du en ny altan inför sommaren? Vill du lägga nytt golv eller tak?

När våra snickare utför renoveringar och nybyggen strävar vi alltid efter överträffa dina förväntningar, på så vis kan både vi och du känna sig trygga med att arbetet resulterar i högsta kvalitet. Vi förstår att en viktig del när man anlitar en byggfirma är att man känner sig trygg, därför ser vi till att inte lämna en enda kund missnöjd så att vårt budskap blir tydligt och så att du kan känna dig trygg med valet av byggfirma när du väljer oss.

Det är en självklarhet att vi tar fullt ansvar för alla typer av snickerier och konstruktioner som vi utför och alla uppdrag är ansvarsförsäkrade för allas säkerhet.

Alla uppdrag är olika och alla kunder har sina särskilda önskemål. Vi anpassar så alltid efter din vision och önskemål till den mån som det går. I kombination med vår erfarenhet och dina önskemål kommer vi fram till en lösning som du garanterat blir nöjd med.

Våra kunskaper täcker stora delar av hantverket, du kan läsa mer om våra tjänster här.

Det spelar ingen roll om du ska renovera, bygga nytt, bygga till- eller ut, lägga tak- eller golv – våra snickare i Sundsvall hjälper dig!

vår snickare i sundsvall